OM OSS

C. H. Evensen Industriovner AS utvikler, designer og produserer industriovner og utstyr for en rekke varmebehandlingsprosesser.

Vi har høy kompetanse og skreddersyr varmebehandlingsutstyr for krevende applikasjoner. Vi er stolte av å tilby innovative løsninger og moderne utstyr til våre kunder. Vi forbedrer og optimaliserer kontinuerlig vår teknologi.

Fra enkle applikasjoner til store nøkkelferdige konstruksjoner med avansert temperaturkontroll, bevegelighet, sporbarhet og logistikk. Funksjonalitet kombinert med innovativ design gir hvert prosjekt en moderne og høyteknologisk løsning. I moderne utvikling av ovns- og logistikkdesign bruker vi Eplan og Solid Works for effektiv prosjektering. Sporbarhet, logging og logistikk er områder hvor vi har høy kompetanse. Vi er leveringsdyktige i henhold til de nyeste standarder og normer som CQI-9 og NORSOK

I dag har CHE mer enn 4000 installasjoner i mer enn 50 land over hele verden.

PRODUKSJON OG INSTALLASJONER

CHE har et moderne verksted med en erfaren arbeidsstyrke, med mer enn 50 ansatte i Norge og Litauen. Dette inkluderer vår In-House elektroavdeling hvor kontrolltavler, kontrollsystemer og varmeelementer er designet, produsert og testet. Våre ingeniører følger produktene våre tett gjennom produksjon, installasjon og igangkjøring. Dette sikrer at våre leveranser vil være i samsvar med spesifiserte krav, og vår ingeniøravdeling vil alltid være oppdatert med ny erfaring og nyeste utviklinger i faget.

MODERNISERING

CHE kan tilby ovnsrenovering og modernisering for kapasitets-, energi- og miljøforbedrende tiltak i henhold til gjeldende sikkerhetskrav basert på gjeldende direktiver og standarder.

VÅR VIRKSOMHET

I Vow og våre datterselskaper Scanship og Etia brenner vi for å forhindre forurensning. Våre verdensledende løsninger konverterer biomasse og avfall til verdifulle ressurser og genererer ren energi for et bredt spekter av industrier.
Cruiseskip på alle hav har Vow-teknologi som behandler avfall og renser avløpsvann. Fiskeoppdrettere tar i bruk lignende løsninger, og offentlige tjenester og industrier bruker våre løsninger for slambehandling, avfallshåndtering og biogassproduksjon på land.

Med avanserte teknologier og løsninger gjør våre løsninger avfall, biomasse, plast og polymerer til resirkulerte avanserte karbonmaterialer, lavkarbondrivstoff, kjemikalier og klimanøytral gass for industrier, noe som gjør det mulig for dem å redusere sin avhengighet av fossil energi og petroleumsprodukter.
Vow-løsninger er skalerbare, standardiserte, patenterte og grundig dokumenterte, og vår evne til å levere er velprøvd. Vår teknologi og løsninger er nøkkelen til å få slutt på avfall og stoppe forurensning. I 2021 hadde selskapene som nå er en del av Vow ASA en samlet årlig omsetning på 454 millioner kroner og 120 ansatte i Norge, Frankrike, Polen og USA.

I Oslo ligger det som er morselskapet Vow ASA notert på Oslo Børs (ticker VOW).

I mars 2022 inngikk C.H Evensen og Vow ASA en avtale om oppkjøp og videre samarbeid for å jobbe sammen videre.

MEDLEMSKAP

KARRIERE

CHE er alltid på jakt etter høyt kvalifiserte ressurser, send oss gjerne din CV: post@che.no